Koeriersdienst van Hengelo

Opzoek naar een koerier in Hengelo, Twente en omstreken? Wij halen uw goederen op en brengen het met veel zorg naar uw afleveradres. We streven naar een tevreden klant door goeie service, hoge kwaliteit en scherpe tarieven.

Vrijblijvend contact opnemen

Over JSH Koeriers in Hengelo

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u dan een prijs op maat! Direct actie? Neem contact met ons op via Whatsapp of telefoon. Wij zijn instaat om zeer snel van een prijs te voorzien!

Na ruim 14 jaar ervaring in de logistieke sector waarbij ik vele functies in deze branche heb vervuld en de daarbij behorende opleiding met succes heb afgerond heb ik in 2012 de stap naar het zelfstandig ondernemen genomen.

Onze doelstelling is uitgroeien tot een betrouwbare onderneming met tal van vaste klanten en vooral tevreden klanten. Doordat we dagelijks al vele vaste ritten rijden is het combineren in veel gevallen mogelijk! Dagelijks zijn we met 22 bussen onderweg naar tevreden klanten!

Daarom JSH Koeriers

Reactie binnen 10 minuten
14 jaar ervaring
NIWO gecertificeerd
Groot beschikbaar wagenpark
Een begrip in Hengelo

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor elke aanvraag maken wij u een passende offerte, in overleg met u proberen we dit zo efficiënt mogelijk op te lossen. Wij zijn bereikbaar op de volgende snelle manieren: Telefoon, What’s app en e-mail. We zorgen dat u binnen tien minuten een bericht van ons terug krijgt!

Vrijblijvend contact opnemen

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


    Bedrijfsinformatie

    Reimersdennenweg 13
    7559 PL Hengelo
    +31 (0)6 57 67 44 28 (Bij afwezigheid)

    JSH Koeriers op social media